Beste fietsclublid,

Om de conditie op peil te houden in de koude- en natte wintermaanden is spinning een goed alternatief.

De Sport Citadel biedt de leden van ‘’Tc de Fietsfriezen’’ het arrangement “Winterfietsen onbeperkt” aan.

Voor het winterfietsen en overige groepslessen is het 31.50 p/m en bij meerdere inschrijvingen krijgen wij club korting p.p.

Mochten jullie ook gebruik willen maken van de eGym cirkel dan is het 41.50 p/m met club korting.

Je betaald geen inschrijfgeld.

De spinninglessen zijn op maandag en woensdag 19.30-20.30 en op vrijdagmorgen 9.00-10.00.

Mocht je ook gebruik willen maken van fitness dan kun je het beste even de 1e keer voor of na de spinning les een afspraak maken bij de balie

Wij hopen net als voorgaande jaren met een grote gezellige groep aan de start te staan.

De "Sport Citadel" kun je vinden op het Soldatendijkje 6 in Leeuwarden.

Meld bij de inschrijfbalie dat je voor het winterfietsen van ’’Tc de Fietsfriezen’’ komt.Laat even weten of belangstelling hebt en wanneer je start in oktober of in november.

Ik zie je graag!

Namens de de fietsclub, Tjeerd