Beste fietsclubleden,

We hebben lang moeten afzien in deze bijzondere coronatijd, zowel prive als maatschappelijk (thuiswerken, kinderopvang, onzekerheid en niet kunnen sporten). Wellicht hebben sommige van jullie direct of indirect te maken gehad met de gevolgen van corona.

Onze fietssport stond in clubverband op een laag pitje, veel kon en mocht niet. Maar nu de verwachtingen beter zijn -en er weer meer kan en mag, willen we jullie uitnodigen weer op de fiets te stappen. Omdat het een apart jaar was en velen van jullie het racefietsen weer opstarten, wat betreft conditie, beginnen we met een opbouwprogramma onder leiding van Hans en Kris 40 km, 50 km en daarna meer km, afhankelijk van hoe het gaat. Het programma staat in principe op de dindagavond vast gepland.

De voorrijders hanteren een gemiddelde (25 km/h) zodat iedereen weer mee kan. Motto is en blijft: samen uit samen thuis.

Hans en Kris hebben er weer zin in!! We hopen jullie ook? Hans en Kris zullen via de app communiceren.

Bestuur Fietsclub en namens Hans en Kris.