Algemene clubinfo
TC de Fietsfriezen is een fietsclub met als thuisbasis dorpshuis Ien en Mien in Goutum, nabij Leeuwarden. De doelstelling van TC de Fietsfriezen is om in groepsverband deel te nemen aan een gevarieerd aanbod van fietstoertochten in binnen- en buitenland, zowel eigen clubtochten als tochten die door andere organisaties worden georganiseerd. Gezelligheid staat voorop, maar de prestatie is ook belangrijk.

Onze club-code!

Lid worden?
Stuur ons een bericht, dan nemen we contact met je op. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 48 per jaar.

inschrijfformulier

Kleding
Dankzij onze sponsors kunnen we onze leden kwalitatief hoogwaardige wielrenkleding aanbieden tegen gereduceerd tarief, in samenwerking met kledingleverancier MUTAsport. Nieuwe leden ontvangen een shirt en een koersbroek voor slechts € 40.

NTFU
De fietsclub is niet aangesloten bij de NTFU.

Jelmer Dijkstra         (voorzitter & kleding)
Laurens Schrage       (secretaris & communicatie)
Bert Zwiers              (penning meester)
Lieuwe Westerbaan   (algemeen bestuurslid)