TC De Fietsfriezen kan dankzij onze sponsoren de leden voorzien van kwalitatieve wielerkleding, geleverd door MUTAsport te Leeuwarden.

We kunnen deze kleding tegen een scherp tarief ( kostprijs) aanbieden aan onze leden.Windstopper

Elk nieuw lid kan eenmalig tegen een prijs van € 40,00 beschikken over een wielerbroek met hoogwaardig zeem met bretels en een wielershirt met korte mouwen en lange rits.

Overige kledingstukken kunnen aanvullend worden besteld en geleverd tegen kostprijs ( zie overzicht) en worden tweemaal per seizoen besteld in de maanden maart en september. Er is een beperkte voorraad aangelegd, die direct geleverd kan worden.
Voor niet voorradige kledingstukken dient een termijn van minimaal 8 weken voor levering in acht te worden genomen.
Uitzondering op nabestellingen zijn handschoentjes, bandana’s en wielersokken. (laatstgenoemde is nog beperkt voorradig). Aktuele voorraad fietskleding.
Arm- en beenstukken zijn altijd direct te bestellen en bij MUTAsport in voorraad.

Bestel fietskleding...