TC De FietsFriezen kan dankzij onze sponsoren de leden voorzien van kwalitatief goede wielerkleding. Op dit moment betrekken we onze kleding van Muta Sport in Leeuwarden

Tot nu toe kan elk nieuw lid eenmalig voor €40 zich een wielershirt met korte mouwen en een wielerbroek met zeem en bretels aanschaffen. Overige kledingstukken kunnen aanvullend worden besteld

Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe kleding te bestellen. De kledingcommissie gaat na de zomervakantie met Muta Sport in gesprek over wat op dit moment de voorraad is, over wat er nog in bestelling staat, en over wat er nog uitgeleverd moet worden. Ook zullen we met Muta afspraken maken over een nieuw bestelmoment. 

Uiterlijk in 2024 steken we ons als vereniging weer compleet in het nieuw. De verwachting is dat we tot die tijd nieuwe bestelling beperken tot een (kort) wielershirt en een (korte) wielerbroek.

Heb je vragen over kleding? Neem dan contact op met Leon Halbersma van de kledingcommissie (tevens bestuurslid). Leon is per mail te bereiken ()