Iedere Dinsdag starten we om 19.00 uur bij het dorpshuis Ien en Mien in Goutum. Afhankelijk van de tijd van het jaar rijden we 40 tot 60 kilometer die avond. De route en overige details worden aan leden bekend gemaakt via de Whatsapp groep die we binnen de vereniging gebruiken.

Iedere Zondag vertrekken we om 09.00 bij het dorpshuis voor een rit van variabele lengte. Ook hier informeren we onze leden van tevoren via de app over onze plannen. Waar mogelijk starten we in 2 verschillende groepen om zo alle leden op alle niveaus de gelegenheid te geven mee te fietsen.

Belgie weekend!

van 2 tot en met 4 September zijn de FietsFriezen in Belgie, een mooie reis georganiseerd door Kris Jansen. Meer informatie bij Kris ()